Lindgren & Partners - fler än tjugo års erfarenhet av lösningsförsäljning

Vi startade 1994...

Lindgren & Partners startades 1994 av Jens Edgren. Vi finns av en enda anledning: Att hjälpa varje säljare att öka sin försäljning och skapa nöjdare kunder. Vi tror att försäljning handlar mindre om att "kränga" och mer på att hjälpa till med lösningar. Därför väljer vi noga våra uppdrag och kunder. Under åren har vi varit fokuserade på företag som säljer komplexa tjänster & produkter. Med Solution Selling har vi specialistkunskap om hur man strukturerar sin säljprocess och hur man får säljkåren att öka sin försäljning. Vi har hjälpt många företag att anpassa Solution Selling för just deras säljmiljö. Detta har hjälpt dem att öka sin försäljning både i Sverige och internationellt.

Vårt värdeförslag

Vi lyfter säljkårens säljförmåga och skapar mätbara säljresultat i tre steg:

  1. Gemensamt säljspråk och säljprocess för lösnings försäljning
  2. Ett tydligt säljbudskap
  3. Säljkårens skicklighet att använda och leva med Solution Selling metoden

För att få en effektiv implementering av Solution Selling använder vi  träningsmetoden "Kunskap, träning och användning" som kombinerar e-learning, workshops och personlig coaching av affärerna. Metodiken skapar snabba resultat och ger en långsiktig, bestående effekt.

Vi är sedan 1999 auktoriserade business partners till Sales Performance International.

Vårt team!

Vi har ett tiotal coacher som är med och jobbar med oss. Allt i från VD till säljspecialister. De tillför viktiga kunskaper i workshoparna så att deltagarna får det bästa av två världar: Solution Selling metodik och hur den kan användas för att skapa bättre affärer.

Vi sammarbetar med Solution Selling internationella nätverk av instruktörer i fler än femtio länder.

Om du har gått Solution Selling kan du alltid vara coach med oss. Som Solution Selling coach är du med på workshoparna och stöttar deltagarna med praktiska övningar och rollspel.

Har du en egen säljgrupp kan du vara med som coach när din grupp går Solution Selling för att sedan coacha vidare på hemmaplan.

 

Lindgren & Partners on LinkedIn